București – 28 Martie 2024

Sub semnătura domnului Gabriel Marin, președintele Partidului România Puternică, și a domnului Adrian Bogdan Curteanu, președinte executiv interimar pentru județul Vâlcea, partidul nostru își reiterează angajamentul față de promovarea unei agende suveraniste, profund ancorată în valorile și principiile proeuropene. În lumina parcursului remarcabil al domnului Curteanu, care include două mandate de senator în cadrul Senatului studenților din Academia de Studii Economice din București, rolul activ în cadrul Consiliului Facultății de Management din ASE București, precum și coordonarea națională a departamentului financiar și de strângere de fonduri la Uniunea Națională a Studenților din România, împreună cu realizările academice notabile, ne afirmăm viziunea de consolidare a pieței europene unice și de implementare a politicilor sectoriale eficiente.

Contribuția lui Adrian Bogdan Curteanu este esențială pentru direcționarea strategiilor noastre, mai ales având în vedere teza sa de doctorat, „Construcția Pieței Europene Unice și Politicile Sectoriale”, care subliniază necesitatea unei abordări integrate și coezive la nivel european. Prin urmare, campania sa pentru un mandat de deputat reprezintă un pas natural în dedicarea sa pentru servirea intereselor cetățenilor, cu un accent deosebit pe înțelegerea profundă a dinamicii și provocărilor pieței unice europene.

Partidul România Puternică se angajează să susțină inițiativele care favorizează dezvoltarea și integrarea, reflectând totodată suveranitatea și identitatea națională în contextul european. Vom continua să lucrăm îndeaproape cu toți actorii implicați pentru a asigura că România își asumă un rol activ și constructiv în cadrul Uniunii Europene, promovând interesele naționale în armonie cu valorile și obiectivele europene.

Pentru mai multe informații, contactați [email protected]

Gabriel Marin
Președinte, Partidul România Puternică

Adrian Bogdan Curteanu
Președinte Executiv Interimar, Județul Vâlcea, Partidul România Puternică

Noutăți

Fii la curent

Astăzi îți scriem cu o mare bucurie și emoție pentru că deși nu te cunoaștem încă, simțim că ești parte din viitorul nostru și ai un rol important de jucat în România pe care o vom construi.